Nieuws en Updates

Airboxes duo

Airboxes: Aanstekelijke Dansmuziek uit België

24-04-2024

Op Eallum mag natuurlijk niet de nodige balfolk ontbreken. Laat je daarom, op de vroege zondagmiddag, meevoeren door de aanstekelijke dansmuziek van Airboxes. Dit dynamische duo bestaat uit Bert Leemans en Guus Herremans, die met hun chromatische en diatonische accordeons een unieke klankwereld creëren. Oorspronkelijk uit België, staat Airboxes bekend om hun perfecte samenspel en betoverende composities die je meenemen naar een magische wereld.

Een Perfecte Harmonie van Klanken

Bert, meester op het chromatische accordeon, en Guus, virtuoos op het diatonische accordeon, vormen een perfect op elkaar ingespeeld duo. De klanken van hun instrumenten versmelten bij elk nummer dat ze spelen, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die je niet snel zult vergeten. Airboxes zijn dan ook niet zomaar twee mannen met accordeons; ze zijn de belichaming van passie, talent en toewijding. Met elk nummer vertellen ze een verhaal dat recht uit hun hart komt, en ze nodigen je uit om deel uit te maken van hun muzikale reis.

Wat Airboxes echt uniek maakt, is dat ze uitsluitend hun eigen werk spelen. Hun repertoire bestaat uit een boeiende mix van intieme solo’s en kleurrijk samenspel, wat resulteert in een meeslepende luisterervaring die al je zintuigen prikkelt.

Nieuwe Muziek op Komst van Airboxes

Recentelijk hebben ze hun derde single, “Confluence – Hurdegaryp”, uitgebracht, als voorproefje op hun langverwachte nieuwe album dat op 3 mei 2024 uitkomt. Dit album belooft een meeslepende reis te worden door de unieke wereld van Airboxes, vol met emotie, energie en creativiteit.

Mis de betoverende klanken van Airboxes niet en dans er op los op de zondagmiddag! Heb jij je tickets al?

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.