Nieuws en Updates

Belang­rijke informatie voor Eallum ticket­kopers (zondag & passe-partout)

26-05-2024

Zoals jullie wellicht weten, is de zondag van Eallum helaas afgelast vanwege onvoorziene weersomstandigheden. We begrijpen dat dit erg teleurstellend nieuws is voor alle bezoekers die zich verheugden op een magische dag in de Biesbosch.

Alle ticketkopers voor zondag en houders van een passe-partout hebben een e-mail ontvangen met informatie over hun ticket(s). In deze e-mail vind je details over de volgende opties:

 • Ticket doorschuiven naar 2025:

  Dit is alleen mogelijk voor de zondagtickets. Een ticket doorschuiven brengt geen extra kosten met zich mee. Het ticket kan worden omgezet naar een ticket voor de zaterdag (31 mei) of de zondag (1 juni).

 • Terugbetaling:

  We bieden iedereen die een ticket heeft gekocht voor zondag om een volledige terugbetaling te ontvangen. Passe-partouts houders kunnen 50% van hun ticket terugkrijgen, als restitutie van de gemiste zondag.

 • Ticket (gedeeltelijk) doneren:

  We hebben veel geluiden gehoord van fans die graag een deel of zelfs het hele bedrag van hun ticket willen doneren aan het festival. Dit kan via het formulier aangegeven worden. Hierbij kan vervolgens een keuze gemaakt worden hoeveel van de ticketwaarde gedoneerd zal worden.

De link naar het restitutieformulier staat in de e-mail die je hebt ontvangen. We vragen je deze vóór 18 juli in te vullen. Vanaf de 18e beginnen wij met het controleren en verwerken van de lijsten. Wij zullen er ons uiterste best voor doen om het vóór het einde van de maand juli afgerond te hebben. Als jij het formulier niet invult voor 18 juli gaan wij er vanuit dat jouw gekochte ticket wordt omgezet naar een donatie.

Oplossing voor munten:

We begrijpen dat er ook bezoekers zijn die vooraf munten hebben gekocht voor de zondag, maar die deze helaas niet hebben kunnen ophalen vanwege de afgelasting. Voor deze bezoekers hebben we een oplossing:

 • Terugbetaling:

  Je kunt het bedrag van je online gekochte munten terugkrijgen.

 • Doneren:

  Je kunt het bedrag van je online munten geheel of gedeeltelijk doneren aan het festival.

Heb je nog fysieke munten in je bezit?

De fysiek gekochte munten zijn gewoon geldig voor de volgende editie.

Nog vragen?

Mocht je na het lezen van de e-mail nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via tickets2024@eallum.nl.

We hopen je snel weer te zien op Eallum!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.