Nieuws en Updates

Dans mee op de folk rock van Pyrates!

31-03-2023

Ahoy mateys! Nu het festivalweekend van Eallum dichterbij kruipt, willen wij jullie graag verblijden door nóg een band aan te kondigen. Op zaterdag 27 mei zal Pyrates! hun sea shanties, traditionele liedjes, oude folkfavorieten en ballads (waarvan de oorsprong vergeten en verloren is gegaan) ten gehore brengen. Bij een optreden van Pyrates! ben je er zeker van dat je voeten niet stil kunnen blijven staan! De shanty folk rockband blaast deze liedjes dan ook nieuw leven in tijdens hun welbekende, energieke en uptempo optredens. Door hun unieke folkrock en maritieme muziek.

Pyrates! toeren al meer dan tien jaar door Europa heen en zijn dan ook een gevestigde naam in de festival scene in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen. Door hun jarenlange ervaring hebben ze dan ook al tienduizenden mensen vermaakt tijdens honderden shows, verspreid over een dozijn landen over de hele wereld.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van de piratenmuziek, kom dan ook op zondag naar Eallum. Want wist je dat er nog een piratenband optreedt? Op zondag 28 mei speelt Plunder. Heb jij je ticket al gehaald?

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.