Nieuws en Updates

De eerste bands zijn bekend!

22-12-2022

Achter de schermen wordt hard gewerkt om Eallum in goede banen op te zetten en zo fantastisch mogelijk voor jullie te maken. Het heeft dan ook even mogen duren, maar de eerste twee bands die zullen spelen op Eallum zijn bekend!

Sommige van jullie zullen ze wellicht al kennen, maar wij zijn blij om te mogen vertellen dat The Royal Spuds op Eallum zullen optreden! Voor degenen die nog niet bekend zijn met deze band; The Royal Spuds bestaan sinds 2012 en maken muziek waarbij de muziekstijlen bestaan uit een combinatie van punk, rock, een beetje metal en heel veel folk deuntjes. In april 2022 is hun laatste album Roots of Life uitgekomen, welke zij natuurlijk ten gehore zullen brengen op Eallum. The Royal Spuds zullen op zondag 28 mei 2023 te horen zijn.

De tweede band is misschien iets minder bekend, maar daarom niet minder leuk. De Belgische band Cecilia speelt voornamelijk folk dansmuziek. Deze nummers maken zij onder andere op draailier, doedelzak, accordeon en fluit. Cecilia haalt hun inspiratie uit feesten en dansen, maar ook uit dagelijkse dingen. Hun muziek is folk te noemen, maar met moderne invloeden. Op zaterdag 27 mei zal Cecilia hun muzikale klanken ten gehore brengen op onze stage op Eallum.

Blijf de website goed in de gaten houden, want deze zal geupdate worden zodra er nieuwe bands of acts bekend zijn!

Speel jij ook in een band en wil jij je graag aanmelden om te spelen op Eallum? Meldt je aan door een e-mail te sturen naar dit mailadres.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.