Nieuws en Updates

De tweede editie komt er aan!

03-06-2023

Zet het alvast in je agenda, want terwijl wij nog aan het nagenieten zijn van de allereerste editie van Eallum afgelopen weekend, kunnen wij met veel trots en plezier aan de veelgestelde vraag gehoor geven. Er komt (inderdaad) een tweede editie in 2024! We zijn natuurlijk enorm blij dat de eerste editie van Eallum, met een geweldige sfeer, prachtige kostuums en verschillende muziek, een succesvolle editie was. Dit willen wij natuurlijk nogmaals met jullie beleven en daarom kondigen wij alvast de nieuwe datum aan.

Op 25 & 26 mei 2024 zien wij jullie heel graag, al dan niet in al jullie mooie kostuums, terug op het terrein in de Biesbosch in Dordrecht.

De kaartverkoop zal binnenkort starten, evenals de aanmeldingen voor standhouders. Dus houd onze website in de gaten, want zodra dit kan, laten wij het weten!

Mocht je in de tussentijd niet genoeg krijgen van Eallum? Kijk dan eens op onze Facebook fangroep. Hier zijn bijvoorbeeld al veel foto’s gepost en wordt nog flink genoten van deze fantastische eerste editie.

We kijken er naar uit om jullie volgend jaar op de tweede editie van Eallum terug te zien!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.