Nieuws en Updates

Eallum 2024 verplaatst

Eallum 2024 verplaatst: Belangrijke Update

22-02-2024

Beste bezoeker van Eallum,

Wij zijn in de afgelopen periode druk bezig geweest met het de voorbereidingen omtrent het organiseren van Eallum 2024. Hierbij hebben wij vele aspecten uitgewerkt, maar moesten wij nog één drempel nemen. Helaas ging deze anders dan gewenst. Wij hebben in 2022 al aangegeven dat we Eallum in de komende jaren in het laatste weekend van mei te willen organiseren. Echter is dit niet terechtgekomen bij de benodigde instanties. Doordat er het weekend ook een ander groot evenement wordt georganiseerd in Dordrecht, liepen wij tegen problemen aan. Met name op het gebied van veiligheid.

Wij hebben zeer veel tijd en moeite gestoken in overleg, onderzoek en oplossingen zoeken met zowel de gemeente Dordrecht, de veiligheidsdiensten en de burgemeester tezamen met het evenementenbureau van Dordrecht. Ondanks de grote inzet van alle partijen, hebben wij helaas geen passende oplossing kunnen vinden om Eallum dit jaar op 25 & 26 mei te kunnen laten plaatsvinden en daarbij de veiligheid te kunnen garanderen voor jou, als bezoeker, die verwacht wordt van een evenement in samenwerking met deze veiligheidsdiensten. Ondanks ons aanbod om zelf voor extra veiligheid te zorgen met meer beveiliging, brandwachten en inzet van een speciaal medisch evenemententeam werd alsnog geen akkoord geven voor het organiseren van Eallum op de geplande datum van 25 & 26 mei 2024.

Eallum verplaatst naar 18 & 19 mei 2024

In overleg met de eerder genoemden hebben we dan ook moeten besluiten om Eallum 2024 te verplaatsen naar 18 & 19 mei 2024. Voor deze datum hebben wij zojuist (net voor het plaatsen van dit schrijven) een positief advies gekregen! Wij gaan er al onze energie in steken om op deze datum de tweede editie van Eallum plaats te laten vinden. Daar hebben we natuurlijk iedereen voor nodig. Wij hebben geluisterd naar de tips en feedback over onze eerste editie en kunnen dit jaar daarom ook iets groeien. Wij hopen jullie deze editie te mogen verwelkomen om er samen weer een mooi feest van te maken!

Geldigheid tickets

Idealiter zien wij iedereen die al kaarten heeft gekocht ook aanwezig op de nieuwe datum ook op Eallum, maar we begrijpen ook dat dit wellicht niet mogelijk is of dat deze wijziging vragen oproept. Om meteen maar met de deur in huis te vallen: je gekochte ticket is geldig op dezelfde dag in het weekend van 18 & 19 mei. Reeds gekochte tickets worden dan ook automatisch omgezet naar tickets voor 18 en/of 19 mei. Hiervoor hoef je dus niets te doen.

Mocht(en) deze datum(s) niet uitkomen zullen wij de tickets natuurlijk volledig vergoeden. Stuur daarvoor een mail naar het speciaal daarvoor geopende emailadres: tickets2024@eallum.nl. Dit mailadres is alleen beschikbaar voor tickets die geretourneerd moeten worden. Had je eerst een ticket voor de zaterdag, maar ga je met de nieuwe datum nu liever zondag? Ook dit is mogelijk. Meer informatie hierover vindt je in onze FAQ.

Geef ons a.u.b. de tijd voor de verwerking, gezien de drukte die deze omschakeling met zich meebrengt kan het zijn dat dit wat langer duurt dan gewenst. We hopen te kunnen rekenen op jullie begrip.

Hou ook onze website, Facebook, Instagram en Threads in de gaten voor de meest recente updates over Eallum.

Organisatie & Coördinatoren
Eallum

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.