Nieuws en Updates

Eallum biedt voor ieder wat wils

17-01-2023

Het is jullie misschien al opgevallen, maar ons aanbod aan ander entertainment breidt zich uit. Wij hebben steeds meer bijzondere acts verzameld die jullie kunnen bekijken of beluisteren tijdens het festivalweekend in de Biesbosch op 27 en 28 mei 2023.

Heb je bijvoorbeeld altijd al interesse gehad in Steampunk? De Royal Seahorseriders zullen tijdens Eallum neerdalen met hun kampement vol curiosa en (stoom)machines. De groep zal zich voor het weekend voorbereiden om hun meest creatieve creaties te tonen. Liever zin in wat muziek? Ook daar is aan gedacht! Zo is Old Man Fergus met zijn Ierse (folk)muziek aanwezig om het publiek te voorzien van vrolijke liedjes en melodieën. Daarnaast zal op zondag Compagnie Gallimaufry op het terrein aanwezig zijn het festival te voorzien van muziek door de eeuwen heen. Op hun middeleeuwse instrumenten zullen zij verschillende liederen ten gehore brengen. Tot slot zal Grime & Meer de festivalgangers op Eallum voorzien van onder meer kindergrime, glittertattoos, zwarte tijdelijke tattoos, henna of festival glitters. Dus voor ieder wat wils!

Uiteraard zal er ook een markt te bezoeken zijn en zullen er bands optreden. Houdt de website in de gaten, want er worden nog steeds namen toegevoegd! Zien we jullie in mei?

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.