Nieuws en Updates

Eallum gaat ook op zondag niet door

19-05-2024

Beste Eallumgangers,

Met heel veel spijt moeten wij u informeren dat Eallum vandaag haar deuren niet kan openen. Wij hebben dit besloten aan de hand van een negatief advies van de veiligheidsdiensten.

De buien van gisteren hebben er voor gezorgd dat de grond volledig verzadigd is. Later deze dag verwachten wij meer buien, ook is er een code geel afgegeven. Daarmee kunnen wij niet de veiligheid van jullie als bezoekers garanderen. Ook moeten we aan onze standhouders, entertainment en vrijwilligers denken.

We begrijpen dat dit een enorme teleurstelling is voor iedereen en dat u zich had verheugd op een leuke dag. Uw veiligheid staat echter altijd voorop, en met de huidige omstandigheden kunnen wij niet de ervaring en sfeer bieden die wij zouden willen.

Wij zullen zo snel mogelijk verdere informatie verstrekken over eventuele verplaatsingen en terugbetalingen van aangeschafte tickets. Wij danken u voor uw begrip en geduld in deze situatie.

Update teruggave tickets

Aan het einde van de week komen wij met meer informatie over terugbetaling van tickets en munten.
Wij vragen u om uw geduld en medewerking wij handelen dit zo snel mogelijk als we kunnen af.

Update 20 mei 2024

Op dit moment zijn we met een groep kanjers nog druk bezig met afbreken en opruimen van het terrein. In de tussentijd zijn wij ook bezig met het zoeken naar de beste oplossing voor de ongebruikte zondagtickets en de zondagtoegang van de passepartouts. Wij doen ons best om jullie hier zo snel mogelijk over op de hoogte te brengen. We willen julie bedanken voor jullie geduld en begrip.

De munten die al in het bezit zijn en niet ingeleverd konden worden blijven geldig.

Met vriendelijke groet,
De organisatie van Eallum

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.