Nieuws en Updates

Eallum CeltCast nominatie Best Event 2023

Eallum genomineerd voor de CeltCast Awards: Jouw Stem Telt!

14-01-2024

In het rijk van fantasyfestivals heeft Eallum zich bewezen als een rijzende ster en heeft (naar ons idee) een welverdiende CeltCast Awards nominatie ontvangen voor de felbegeerde titel van Beste Evenement in 2023. Ondanks dat wij slechts één editie hebben gedraaid, heeft het festival een onuitwisbare indruk op jullie achtergelaten. Hierdoor zijn wij een kanshebber bij de aankomende prijsuitreiking in P60 in Amstelveen op 2 maart 2024.

Jouw steun is essentieel om de trofee voor Eallum binnen te halen, en het stemproces is heel eenvoudig! Hier is een snelle gids om ervoor te zorgen dat jouw favoriete fantasyfestival de erkenning krijgt die het verdient.

Stap 1: Nomineer Jouw Favorieten

Bezoek de onderstaande longlist en nomineer Eallum in de categorie Beste Evenement. Jouw deelname aan deze eerste stap vormt de basis voor de reis naar de overwinning van ons zo geliefde fantasy festival Eallum. Breng vóór 20 januari middernacht hier je stem uit om Eallum te nomineren voor de shortlist.

Stap 2: Definitieve Stemmen in Februari

Zodra de nominaties binnen zijn, onthult CeltCast de shortlist begin februari, waarna stemmen vervolgens mogelijk zal zijn vanaf 4 februari 2024. Dit is jouw kans om jouw definitieve stem uit te brengen (mits Eallum hier natuurlijk voor is genomineerd) en ons al dan niet naar de overwinning te stemmen. De top 5 genomineerden gaan door naar de laatste ronde, waar de winnaars worden bepaald.

Save the date: CeltCast Awards op 2 maart 2024

Noteer 2 maart in je agenda voor de grote bekendmaking! CeltCast onthult van alle categorieën de winnaars tijdens een reeks live concerten op 2 maart 2024 in P60 in Amstelveen. Tickets voor dit evenement vind je hier.

Breng jouw stem uit en nomineer Eallum als het Beste Evenement van 2023! Jouw stem heeft de kracht om het lot van dit magische festival te bepalen. Omarm de magie, verspreid het woord en laat de fantasie bloeien!

Benieuwd naar Eallum 2024? Neem alvast een kijkje bij de deelnemende standhouders om een voorproefje te krijgen.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.