Nieuws en Updates

Nominatie Fantasy Awards

Eallum op Fantasy Awards Shortlist – Stem Nu!

05-02-2024

In een recente blog kondigden we aan dat Eallum kans maakte om genomineerd te worden voor de Fantasy Awards shortlist. Het goede nieuws is binnen! Op zondag 4 februari werd de shortlist onthuld en Eallum staat fier op de nominatielijst voor het beste fantasy evenement van 2023. Nu roepen we onze gewaardeerde bezoekers en fans op om met hun stem ons naar de overwinning te leiden.

Stem Op Eallum – Jouw Stem Telt!

Je kunt je stem uitbrengen op Eallum als het beste evenement via deze link. Help ons naar de overwinning en breng tevens ook je stem uit op de meest opmerkelijke bijdragers in de fantasiewereld van 2023 in de andere categorieën. Onthoud: één stem per categorie is toegestaan, dus maak jouw keuze zorgvuldig. De categorieën variëren van beste live-act tot beste album cover, beste standhouder en meer. Op 2 maart 2024, tijdens het live-event van de Fantasy Awards in de P60 in Amstelveen, wordt de uitslag bekendgemaakt.

Magische Line-up tijdens de Fantasy Awards

Laat je betoveren tijdens de de Fantasy Awards met een ongelooflijke line-up. Plunder trapt af in hun nieuwe formatie, gevolgd door het dynamische duo Exqueezit met Erik de Jong en Bert Leemans. De avond wordt afgesloten door Airboxes met Guus Herremans en Bert Leemans. Een onvergetelijke avond vol fantastische muziek staat op het programma. WIl je hierbij zijn? Koop dan je tickets hier.

Tickets voor Eallum 2024

Terwijl jullie je stem uitbrengen voor de Fantasy Awards, zijn wij hard bezig achter de schermen om de volgende editie van Eallum weer een onvergetelijke editie te maken. Zorg ervoor dat je jouw tickets bemachtigt voor dit magische festival, waar we samen betoverende herinneringen zullen creëren.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.