Entertainment

Muziek

Ook op Eallum zal er heerlijke muziek zijn, ten gehore gebracht door diverse mooie bands. Natuurlijk kennen we voldoende bands die mooie muziek maken in diverse smaken, maar Eallum zou Eallum niet zijn als we niet aan jullie zouden vragen om met ideeën voor bands te komen die jullie leuk vinden.

We zijn blij met elk idee maar zijn ook eerlijk dat we ook keuzes moeten maken. Er bestaat dus de mogelijkheid dat we een band niet vragen voor deze editie van Eallum maar wel op een lijst zetten voor een volgende editie.

Programma

Het programma voor het festivalweekend zal uiterlijk één week voorafgaand aan het evenement bekend gemaakt worden. Houdt de pagina dan ook tot die tijd goed in te gaten.

Wil jij met je band ook optreden op Eallum? Of ben je een artiest en wil je graag een andere vorm van entertainment aanbieden? Meld je dan aan via onderstaande pagina. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: entertainment@eallum.nl.

Entertainment

Jump Stilts Crew

Jump Stilts Crew

Wij van Jump Stilts Crew zijn een groep enthousiaste mensen die zich volledig vermaken op de stelten. Graag delen wij dan ook onze passie met andere mensen door middel van workshops.
Vaak krijgen wij ook de vraag, is dat nou moeilijk?
Is het eng? Ben je niet bang dat je valt?

Voor ons zijn onze stelten een verlenging van onze benen en hebben wij de mogelijkheid om hoger te springen, harder te rennen, of gewoon relaxter te lopen. Wij geven workshops met jumpstilts en de optie tot deze te huren na het tekenen van een overeenkomst en daarnaast bieden wij een stukje entertainment.

Website: jumpstiltscrew.nl