Fotografen

Fotografenpas

Op Eallum verwachten we vele bezoekers met mooie outfits welke dan ook zeker de moeite waard zijn om op de foto te zetten. Graag laten we de foto-enthousiastelingen hiervan meegenieten en proberen we dit in goede banen te leiden, zodat iedereen hiervan kan genieten.

Heb je vragen of opmerkingen over dit evenement?
Stuur ons dan een berichtje via de contactpagina of via fotografen@eallum.nl.

Eallum fotografie­beleid

Toelichting

Om ook de mensen te beschermen die veel tijd besteden aan het maken en in orde maken van o.a. hun kostuum, make-up/schmink of op een andere manier er fotogeniek uit zien, willen we een aantal afspraken met u als fotograaf maken. Voor velen zullen deze afspraken als vanzelfsprekend zijn en er niet eens bij stil staan omdat ze zo altijd al handelen. Om toch problemen te voorkomen willen we deze afspraken wel met u vastleggen.

Op dit evenement mag gefotografeerd worden, zolang het voor privégebruik is bedoeld en geen commercieel doel dient. Voor camera’s met afneembare lens, dient altijd een fotopas aangevraagd te worden.

Buiten dit beleid vallen: mobiele telefoons, tablets met foto/videomogelijkheden en “normale” (digitale) fototoestellen zonder afneembare lenzen. Ook dan kunt u een fotopas aanvragen maar is dan niet noodzakelijk.

Bij twijfel en in het geval van situaties die niet beschreven zijn in deze gedragsregels, beslist de organisatie.

Het bezitten van een fotopas houdt niet in dat anderen niet een foto mogen maken, maar dat u zich bij de organisatie van Eallum gemeld heeft en wil gaan houden aan de wensen die wij aan de fotografen stellen. Deze afspraken houden overigens niet in dat u gratis toegang heeft tot het evenement als fotograaf deze geldt alleen in combinatie met een geldig toegangsbewijs.

Fotografen kunnen zich vooraf aanmelden (tot 1 week voorafgaand aan het evenement) voor een Eallum Fotopas, dan ligt deze al voor u klaar bij de infobalie en voorkomt u zo evt. extra wachten op het evenement zelf.

Aanvragen fotopas

Bij het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de Eallum fotoafspraken, inclusief de bijbehorende Eallum Fotografieregels en de privacyverklaring.

Let op!

Door het naderende festivalweekend is het niet meer mogelijk om vooraf, digitaal een fotografenpas aan te vragen. Heb je nog een fotografenpas nodig? Dit kan bij de informatiestand op het terrein tijdens het festival zelf.