Nieuws en Updates

Eallum bekers 2023

Haal Eallum in huis; onze webshop is live!

30-05-2024

Goed nieuws voor alle Eallum-fans! We hebben nu ook een webshop waar je officiële festivalbekers en -bandjes kunt bestellen.

We kregen veel verzoeken van mensen die onze bekers en bandjes misliepen omdat we helaas eerder moesten sluiten vanwege de weersomstandigheden. Om die reden hebben we besloten om een online webwinkel op te zetten, zodat je alsnog die felbegeerde items kunt bemachtigen.

Wat kun je vinden in de webshop?

Op dit moment vind je in de webshop de bekers en bandjes van de edities van 2023 en 2024. Ben je dus nog op zoek naar die mooie beker van Sowulo of Heidevolk? Of wil je je verzameling van vorig jaar compleet maken? Bestel ze dan nu online in onze webwinkel!

Binnenkort nog meer!

En dat is nog niet alles! Naast bekers en bandjes werken we ook hard aan het toevoegen van andere leuke producten aan onze webshop. Denk hierbij onder andere aan T-shirts en andere merchandise. Dus houd onze webshop in de gaten voor de nieuwste Eallum goodies.

Direct naar de website en shop

Ga je meteen naar de webshop om je favoriete bekers en bandjes te bestellen? Ga dan naar https://www.eallum-shop.nl.

We hopen dat je net zo blij bent met onze webshop als wij!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.