Nieuws en Updates

Inschrijvingen standhouders bijna vol

20-07-2023

Sinds de eerste editie van Eallum wordt er met een enthousiasme gereageerd door de standhouders die bij de volgende editie aanwezig willen zijn. Wij zijn dan ook overspoeld met inschrijvingen van de standhouders die er met jullie samen een onvergetelijke editie in 2024 van willen maken. Voor ons en de bezoekers van Eallum is dat natuurlijk goed nieuws; er is immers meer aanbod, maar het brengt ook helaas een nadeel met zich mee. De beschikbare plekken zijn namelijk bijna vergeven.

Wij zien ons dan ook genoodzaakt om de inschrijving te sluiten vanaf 24 juli 2024. Mocht je nog als standhouder bij de volgende editie willen zijn, meldt je dan aan vóór aanstaande zondag 23 juli 2023. Na zondag gaan de inschrijvingen voor de standhouders dicht en zal een eerste indeling gemaakt worden. Hierbij zal elke standhouder voorzien worden van een mooi plekje. Het is niet zeker of de inschrijving hierna weer open gaat.

Wees er dus nog snel bij en schrijf je in als jij met jouw stand onderdeel wilt zijn van de 2e editie van Eallum in 2024! We zien jullie graag op 25 & 26 mei 2024 in de Bieschbosch in Dordrecht.

Wil jij je als standhouder nog inschrijven? Meld je dan aan via onze standhouderpagina.
Geen standhouder, maar wel benieuwd welke stands er al zijn aangemeld? Neem een kijkje op de pagina van de markt. Mocht je daardoor enthousiast geworden zijn, ook onze tickets zijn al beschikbaar via de website van Eventix.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.