Nieuws en Updates

spotify thumbnail

Kom vast in de stemming met de Eallum Spotify Playlist

28-03-2024

Eallum komt steeds dichterbij en terwijl wij ons bezighouden met de laatste voorbereidingen, weten we dat onze bezoekers zich ook volop voorbereiden. Heb jij je betoverende kostuum al klaarliggen, of ben je nog bezig met de laatste details? Of misschien ben je alvast in de stemming aan het komen door ons nauwlettend te volgen en de line-up in de gaten te houden?

Hoe je jezelf ook voorbereid, wij hebben nu iets extra’s om het aftellen naar Eallum nog leuker te maken: onze eigen Spotify Playlist voor Eallum 2024! Je hoeft dus niet te wachten tot het festival begint om in de sfeer te komen. Met onze exclusieve Spotify-playlist kunnen jullie je nu al onderdompelen in de betoverende wereld die jullie te wachten staat. Elke week worden nieuwe artiesten aan de playlist toegevoegd, zodat je alvast kunt genieten van de muziek die je op Eallum kunt verwachten. De lijst blijft groeien en evolueren, want zodra een nieuwe artiest wordt aangekondigd, worden enkele van hun meest gestreamde nummers aan de lijst toegevoegd.

Van epische symfonieën tot bruisende folkdeuntjes, onze playlist heeft voor elk wat wils. Dus laat je meevoeren door de betoverende klanken en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op fantasy festival Eallum! Vergeet niet om onze playlist nu op Spotify te volgen, zodat je geen enkel nummer mist!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.