Nieuws en Updates

Loot mee en win een gesigneerde gitaar op Eallum!

19-04-2023

Wisten jullie dat er tijdens Eallum een loterij georganiseerd zal worden? Tijdens het hele weekend kan jij, als festivalbezoeker, een lootje kopen en daarmee maak je kans op verschillende gave prijzen!

Op zondag vindt de trekking plaats, en worden verschillende prijzen verloot waaronder CD’s, bandshirts en een mooie semi-akoestische gitaar van Ibanez. Deze gitaar is overigens wel héél bijzonder, want deze gitaar zal bespeeld worden door één van de bands die optreden op Eallum. Daarnaast komt de gitaar met standaard én hoes, en is hij ook nog eens gesigneerd door zo’n beetje alle bands die op Eallum hebben gespeeld tijdens het festival!

Lootjes kunnen voor €3 gekocht worden aan de informatiebalie en de muntenkassa op he terrein. Ook is het mogelijk om deze lootjes te betalen met een Eallum token. De opbrengst van de lootjes gaat in zijn geheel naar een goed doel. Welk doel dat is wordt bepaald door jullie, het publiek. De komende twee weken (tot en met 2 mei 2023) kunnen dan ook, via Facebook, goede doelen onder deze post worden aangedragen. Hier worden vervolgens drie goede doelen uitgekozen, die op 3 mei in een poll op de Facebookpagina van Eallum worden geplaatst. Hier kan vervolgens twee weken op worden gestemd. Het winnende goede doel krijgt de opbrengst van de loterij.

Doe jij ook mee aan de loterij? Koop alvast je toegangskaartje voor Eallum en wie weet ga jij op zondag wel naar huis met die gitaar! Vergeet niet bij de balie een ticket voor de loterij te halen 😉

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.