Markt

Markt

Op fantasyfestival Eallum worden al je zintuigen geprikkeld. Zo kun je naast het luisteren naar muziek of het bekijken van demonstraties, ook rondstruinen over de fantasy markt. Of het nu om kleding, een heerlijk flesje mede, fantasy-artikelen of spirituele producten gaat, voor ieder is wat wils. Diverse standhouders zullen dan ook aanwezig om hun unieke spullen aan je te tonen.

Wil  je je aanmelden als standhouder? Dat kan! Klik op onderstaande knop om meer informatie te lezen en je aan te melden.

Catering

Uiteraard zal op Eallum het een en ander aan eten en drinken, tegen betaling van enkele Eallum-munten,  te verkrijgen zijn.

De catering wordt uiterlijk een week van te voren bekend gemaakt, dus blijf de pagina in de gaten houden voor meer informatie.

Standhouders

4 Your Games

4 Your Games

4 Your Games is een specialist op het gebied van Bordspellen, Kaartspellen & Trading Card Games. In ons assortiment vind je onder meer dobbelstenen, Dungeon & Dragons , TCG’s , en bordspelaccessoires.

A 1000 Cranes

A 1000 Cranes

A 1000 Cranes verkoopt handgemaakte origami oorbellen, kettingen, accessoires, edelstenen en hout gebrande en laser gesneden sieraden. Veel hiervan zijn Japans geïnspireerd, maar ook invloeden uit andere folklore, wicca en het occulte.

Agata Plank

Agata Plank

Art Prints, Cards, Original artworks, Bookmarks, Stickers, Tote bags, Stationery items, felt art

AlexKuipers­Comics

AlexKuipers­Comics

Wij verkopen zelfgemaakte illustraties met een graphic novel stijl van monsters en dieren. Deze verkopen wij als posters, kaarten, metalen prints en op kleding zoals t-shirts en hoodies. Daarnaast verkopen wij zelfgemaakte oorbellen en kettingen met verschillende thema’s.

Beefjerky­kopen.nl

Beefjerky­kopen.nl

Verkoop van gedroogd vlees (beef jerky en biltong) en gedroogd fruit.

Black Planet

Black Planet

Victoriaanse en Steampunk kleding en kleding accessoires.

Boutique Trukado

Boutique Trukado

Boutique Trukado beschikt over meer dan 4000 verschillende artikelen beschikken (fantasy, steampunk, gothic gerelateerde artikelen zoals bijzondere tassen, accessoires, curiosa en decoratieve objecten). Het aanbod en de aankleding van de stand wisselt, afhankelijk van het evenement en de bezoekers.

By Tamaar

By Tamaar

Magische illustraties, mysterieuze wezens en een wereld vol wonderen. Handgemaakte illustraties, decoraties en producten.

Cathinca

Cathinca

Fantasyboeken en cd’s.

Corvus Sticks & Wands

Corvus Sticks & Wands

Wands, walking sticks en aanverwante zaken.

Dragonhearts

Dragonhearts

Dragonhearts, de specialist in stainless steel fantasy sieraden. Daar waar je alles kunt vinden op het gebied van ringen, armbanden en kettingen in fantasy style. Dragonhearts voor magisch mooie sieraden.

Droomboom Mede

Droomboom Mede

Droomboom is een mede gemaakt van honing en een hoop andere ingrediënten. Door onze verfijnde smaak onderscheiden wij ons van andere mederijen en staat bij ons hoge kwaliteit op de eerste plaats.