Markt

Markt

Op fantasyfestival Eallum worden al je zintuigen geprikkeld. Zo kun je naast het luisteren naar muziek of het bekijken van demonstraties, ook rondstruinen over de fantasy markt. Of het nu om kleding, een heerlijk flesje mede, fantasy-artikelen of spirituele producten gaat, voor ieder is wat wils. Diverse standhouders zullen dan ook aanwezig om hun unieke spullen aan je te tonen.

Wil  je je aanmelden als standhouder? Dat kan! Klik op onderstaande knop om meer informatie te lezen en je aan te melden.

Catering

Uiteraard zal op Eallum het een en ander aan eten en drinken, tegen betaling van enkele Eallum-munten,  te verkrijgen zijn.

De volgende catering is aanwezig:

De Marskramers van Amsterdam – Broodkrakelingen, kaaskrakelingen, appelkoeken en hotdogs; wixsite.com/demarskramers
Soete Broodjes – Draaibrood van de barbeque met een zoete twist; soete-broodjes.nl
Sjippie – Slingerchips, gekookte mais, Luikse Wafels en slushpuppy
Medieval Catering; The frying Dutchman + Koffiekraam & Schepijs – medieval-catering.nl
Viking Voer – Gerechten voor echte Vikings, zoals een stoofpotje of ambachtelijk broodje gerookte zalm; facebook.com/VikingVoer

Het Witte Blazoen – Eigen gebrouwen bier, handig samen te stellen in een sixpack; hetwitteblazoen.nl
Ebontree – Microbrouwerij die staat voor eigenwijze bieren, gebrouwen met bijzondere ingrediënten; ebontree.nl

Standhouders

4 Your Games

4 Your Games

4 Your Games is een specialist op het gebied van Bordspellen, Kaartspellen & Trading Card Games. In ons assortiment vind je onder meer dobbelstenen, Dungeon & Dragons , TCG’s , en bordspelaccessoires.

A 1000 Cranes

A 1000 Cranes

A 1000 Cranes verkoopt handgemaakte origami oorbellen, kettingen, accessoires, edelstenen en hout gebrande en laser gesneden sieraden. Veel hiervan zijn Japans geïnspireerd, maar ook invloeden uit andere folklore en wicca.

A lot of Rosie

A lot of Rosie

Glas in lood geïnspireerd en gecombineerd met de natuur en curiosa.

A’Bhandia

A’Bhandia

Wij verkopen weelderige Godinnelijke jurken, rokken en tops.

Alissa’s Craftings

Alissa’s Craftings

Handgemaakte maliënsieraden en objecten, volgens de techniek van de Middeleeuwen, maar dan in een modern jasje.

Antaia

Antaia

Handgemaakte witchy producten zoals rituele oliën, kaarsen, rookbundels en andere tools. Daarnaast ook kruiden(thee), ketels, overige cleansing tools (schelpen, schaaltjes, Florida water, etc) en overige witchy producten

Art by Tamaar

Art by Tamaar

Fantasy illustraties, schilderijen, handgemaakte producten en decoraties.

Artemis Fantasy

Artemis Fantasy

Wij verkopen handgemaakte fantasy en historische kleding en accessoires, waarvan gedeeltelijk handgemaakt. Denk aan heksenhoeden, kroontjes, elfenoren, cape clips, broches, waaiers en sieraden. Daarnaast hebben we een assortiment naai benodigdheden en fournituren.

Atelier Knowhere

Atelier Knowhere

Handgemaakte zilveren sieraden, gesmede klein kunst objecten en vlinders en botten kunst van Wilde bloem en libelle die deze keer met mij mee reist.

Atelier Wolfstone

Atelier Wolfstone

Wij smeden met passie allerlei sieraden, op aanvraag. Maar natuurlijk hebben we ook een collectie die we graag aan je laten zien op de markt of onze website. Wij beoefenen nu 3 jaar deze passie en nodigen je uit om een kijkje te
komen nemen. Naast onze edelsmid kunsten kun je ook handgeschilderde items vinden, zoals onze maanwaterbakjes (wat verketterde wijwaterbakjes zijn) en refurbished schilderijen en lijsten. Ook hebben we verschillende witchy helpers.

Beefjerky­kopen.nl

Beefjerky­kopen.nl

Verkoop van gedroogd vlees (beef jerky en biltong) en gedroogd fruit.

Beez Creations

Beez Creations

Wil jij ook graag jouw boeken netjes houden tijdens transport? Bij Mo is een ruime sortering aan gehaakte booksleeves(boekhoezen) te vinden. Ook voor bijzondere boekenleggers en leuke, kleine, gehaakte cadeaus ben je hier bij de juiste stand.