Nieuws en Updates

O’llainnis bandfoto

O’llainnis: Duik in Ierse energie en Nederlandse gezelligheid!

03-05-2024

Bereid je voor op een optreden vol Ierse vrolijkheid en Nederlandse uitbundigheid tijdens fantasy festival Eallum in Dordrecht! O’llainnis, de band die Ierse traditionele muziek nieuw leven inblaast met hun unieke concept Folking Madness, bestormt op zaterdag 18 mei het podium van Eallum om het publiek te betoveren met hun energieke show.

Een groene oase van plezier, vriendschap en dronkenschap! Dat is de belofte van O’llainnis met hun Folking Madness. In een duizelingwekkend tempo worden hits als The Wild Rover, Dirty Old Town en Whisky In The Jar afgelost, gebracht met een rauwe rand en een flinke dosis jeugdige humor en onbevreesdheid. De band bestaat uit Anke (fluit en zang), Chris (snaren en mandoline), Jelle (bas), Robin (gitaar) en Robin (drums), die samen zorgen voor een onvergetelijke live-ervaring.

De band die je meeneemt op een reis door Ierland

O’llainnis is meer dan een doorsnee band. Ze zijn een collectief van muzikanten die hun hart en ziel in hun muziek leggen. Geïnspireerd door de rijke traditie van Ierse muziek, creëren ze een unieke sound die zowel traditioneel als modern is.

De bandleden komen uit de Achterhoek en hebben verschillende muzikale achtergronden, maar ze delen een passie voor Ierse muziek. Ze repeteren regelmatig en treden vaak op in Nederland en België. O’llainnis heeft een trouwe aanhang die van hun energieke live-shows geniet.

Folking Madness: Een concept vol energie en plezier

Het Folking Madness-concept van O’llainnis is een unieke mix van Ierse traditionele muziek, rock en pop. De band speelt bekende Ierse volksliederen in een eigentijds jasje, met een vleugje humor en een flinke dosis energie.
Folking Madness-shows zijn altijd een feest. De bandleden betrekken het publiek bij hun optredens en zorgen voor een onvergetelijke sfeer. O’llainnis is de perfecte band om te zien als je wilt genieten van een avond vol Ierse muziek, plezier en dans.

O’llainnis op Eallum: Een optreden om nooit te vergeten

O’llainnis is meer dan muziek, het is een beleving. Een feest voor alle zintuigen. De bandleden bruisen van energie en enthousiasme, en hun passie voor Ierse muziek is aanstekelijk. Laat je meeslepen door de wervelende klanken van O’llainnis en ervaar de pure Folking Madness!

Mis O’llainnis niet op Eallum! Koop nu je tickets en geniet van een unieke muzikale beleving.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.