Nieuws en Updates

Onze prachtige Eallum klei bekers zijn binnen!

23-05-2023

Tijdens het festivalweekend moet er natuurlijk gedronken worden in stijl. Net als op vele andere festivals, in binnen én buitenland, zal hier de klei beker voor worden gebruikt. Naast dat het bijdraagt aan de sfeer van het festival, is er nog een andere reden voor het gebruik van klei bekers. Klei is een natuurlijk en poreus materiaal, wat meer lucht doorlaat. Dit bevordert de smaak van bijvoorbeeld mede of andere dranken, want een leuk feitje is dat 70% van je smaak eigenlijk bestaat uit het reukvermogen. Door het materiaal komt de smaak dus veel beter naar boven en proef je dus meer! Daarom zal het drinken, bij de bars, dan ook in de eigen, Eallum klei bekers worden geschonken. De klei bekers zijn voorzien van een subtiele, paarse kleur en het Eallum logo. Daarnaast is het jaartal van deze editie er ook in verwerkt, een leuk aandenken dus! De Eallum bekers komen in drie verschillende formaten: 0,15L, 0,25L en 0,40L.

Borg en kosten

Voor het gebruik van de bekers dienen wel twee munten borg betaald te worden. Uiteraard krijg je deze borg bij inlevering van de beker weer terug, maar je kunt de bekers natuurlijk ook mee naar huis nemen. Leuk als aandenken aan de allereerste editie van dit fantasy evenement. Mocht je (net als wij) enorm enthousiast geworden zijn van de bekers, dan kun je deze ook los kopen bij de informatiebalie. Handig, als je liever een schone en ongebruikte beker mee wilt nemen. Let op! De bekers kunnen alleen ingeleverd worden bij de bars en/of andere horeca die deze bekers hanteren. Wanneer je nou toch voor je vertrek je bekers in wilt leveren voor de teruggave van je statiegeld, moet je langs de bar om daar je ingeleverde munten te krijgen. Deze munten kun je daarna weer voor een 100% teruggave van de aangekochte waarde inruilen bij de informatiebalie. Benieuwd naar meer informatie over onze Eallum munten? Lees er alles over in de toegewijde blog.

Heb jij je ticket al gekocht? Ze gaan hard! Zorg dat je een ticket hebt door deze hier te kopen.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.