Nieuws en Updates

Heidevolk groepsfoto

Pagan Metal met Heidevolk op Eallum!

26-04-2024

In de wereld van folk- en pagan metal is er een naam die met recht als legendarisch kan worden beschouwd: Heidevolk. Met een geschiedenis die teruggaat tot 2002, hebben deze Nederlandse muzikanten de metal scene veroverd met hun eigen, onweerstaanbare mix van folk en pagan metal. Met dubbele clean vocals, onweerstaanbaar pakkende nummers, traditionele instrumenten en snelle metalriffs, aangewakkerd door folkloristisch vuur en heidense trots levert Heidevolk een muzikaal avontuur en spectaculaire live-optredens. En nu, gewapend met een nieuw album, is Heidevolk klaar om het podium van Eallum op zondag te betreden!

Heidevolk presenteert een nieuw album

Vijf jaar na hun veelgeprezen album “VUUR VAN VERZET” is het Arnhemse folkmetal collectief Heidevolk teruggekeerd met hun, in 2023 uitgebrachte, zevende studioalbum, genaamd “WEDERKEER”. Dit album is wederom een muzikaal avontuur van bijzondere aard en bewijst waarom de Arnhemse band behoort tot een van de beste, onbetwiste en meest opwindende bands binnen en buiten hun genre! In een wereld vol mythen, natuur en legenden van de Veluwe in Nederland, nodigt dit nieuwe album luisteraars uit om een reis naar binnen te maken en hun ware zelf te ontdekken. Het album is diep geworteld in metal en folklore, met nummers die dieper ingaan op het thema van zelfontdekking en daardoor zal “WEDERKEER” zeker een onvergetelijke ervaring bieden voor elke fan van het genre.

Heidevolk staat bekend om zijn compromisloze houding, intense optredens en het vermogen om barrières tussen artiest en publiek te doorbreken. Al meer dan twee decennia hebben ze podia veroverd in heel Europa en Noord- en Zuid-Amerika, en nu is het jouw kans om ze live te zien optreden op Eallum! Met hun kenmerkende dubbele clean vocals, onweerstaanbaar pakkende nummers en een overvloed aan folkloristische energie, zal Heidevolk ongetwijfeld een hoogtepunt zijn van het festival.

Mis deze kans niet om deze pagan metal band te zien vlammen met perfect trotse hymnen en directe, in-your-face metal nummers! Dompel jezelf onder in de wereld van Heidevolk op Eallum. Koop nu je tickets en bereid je voor op een epische ervaring die je nog lang bij zal blijven!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.