Nieuws en Updates

Plunder en Cuélebre spelen op Eallum

28-01-2023

Plunder

Pak je fles rum (of een beker mede) en kom op zondag 28 mei een dansje doen op de vrolijke pirate-partyfolk muziek van Plunder! Wij zijn blij aan te mogen kondigen dat Plunder Eallum komt voorzien van hun Nederlandstalige liedjes over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. De band staat er om bekend geen enkele kans voorbij te laten gaan om samen met het festivalpubliek een waar feest te bouwen. Plunder zorgt voor een gezellige sfeer en brengt met hun muziek wat leven in de brouwerij. De band haalt de inspiratie voor hun muziek uit verschillende stijlen zoals Ierse folk, balkan, ska en klezmer. Deze vijfkoppige band uit Leeuwarden heeft met hun opzwepende muziek dan ook een eigen geluid.

 

Cuélebre

Een band die ook op zondag zondag zal spelen is Cuélebre. Deze band uit Spanje strijkt dan ook op Eallum neer om hun Pagan volksmuziek ten gehore te brengen. De nummers van Cuélebre hebben een bijzondere en intense sfeer met melodieën uit de oudheid en worden gespeeld op middeleeuwse en traditionele instrumenten. Hun liveshows zijn een intieme ervaring waarbij ritueel tussen de natuur en de menselijke ziel centraal staat.

Kom jij ook op zondag naar deze twee fantastische bands luisteren? Naast deze twee bands is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Neem bijvoorbeeld onze markt of laat je verrassen door het andere entertainment op het festival. Koop je tickets hier.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.