Nieuws en Updates

Powerfolk met Scrum

05-05-2023

Wat krijg je als je zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor Schotse/Ierse muziek bij elkaar zet? Juist ja, een super energieke powerfolk band die een succesformule heeft ontdekt in Schotse/Ierse folk, gemixt met rock en punk. Deze band brengt met hun spontane folkmuziek een waar feestje naar Eallum op de zaterdagavond! Met instrumenten zoals de doedelzak, banjo, viool en mandoline zorgt de band ervoor, samen met het publiek, dat iedereen uitgeput en met een goed gevoel en nieuwe energie naar huis kan keren. Scrum weet dan ook een groeiend aantal fans aan zich te binden.

Al ruim 18 jaar draait Scrum mee en hebben zij vele mensen van hun powerfolk muziek mogen voorzien op verschillende festivals. Scrum zal jou als bezoeker dan ook meenemen in de ongedwongen sfeer, die zo typerend is voor de Schotse en Ierse pubs. Ook dit jaar zullen zij, naast Eallum, door vele speakers denderen op groter festivals in binnen- en buitenland.

De band bestaat uit: Skottie (zang, banjo, gitaar, mandoline), Rens (bas), Robin (gitaar, mandoline), Oscar (drums), Denny (bagpipes, tinwhistle en uilleann pipes) en Corné (viool, mandoline).

Koop nu je tickets voor Eallum en we zien je graag bij één van de muzikale optredens!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.