Nieuws en Updates

Womanhood op Eallum 2023

Van Vuur tot Dans: Womanhood Schittert opnieuw bij Eallum!

19-04-2024

Bij Eallum staat niet alleen muziek centraal, maar ook de beleving, het entertainment buiten de muziek en verwondering. Bij Womanhood Productions & Events draait alles om de kracht van entertainment. Womanhood gelooft in de ongeëvenaarde bekwaamheid van haar performers, die met passie en talent de harten van het publiek veroveren. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat ze Eallum, net als tijdens onze eerste editie in 2023, opnieuw zullen voorzien van een spectaculaire act!

Womanhood op Eallum: Een terugblik en vooruitblik

Na een onuitwisbare indruk te hebben achtergelaten tijdens de eerste editie van Eallum in 2023, is Womanhood terug om opnieuw te schitteren tijdens dit unieke evenement. Op zaterdag kun je twee keer genieten van hun adembenemende shows. In de middag zullen ze het publiek trakteren op een onvergetelijke ervaring van vuur en een unieke choreografie. Maar dat is nog niet alles! Als afsluiter van de dag wacht je een spectaculaire show waarbij met onder meer vuur het donker benut wordt om een betoverende sfeer te creëren die je een onvergetelijke beleving zal geven.

Een mix van vuur en dans: Een unieke ervaring

De shows van Womanhood staan ​​niet alleen bekend om hun adembenemende schoonheid, maar ook om hun veiligheid en precisie. Met zorgvuldig gechoreografeerde acts kun je je volledig laten meeslepen zonder enige zorgen. Maar dat is nog niet alles! De dansers van Womanhood voegen ook een vleugje dans toe aan hun entertainment, met energieke en meeslepende dansspektakels vol verrassingen. De combinatie van vuur en dans creëert een unieke ervaring die de festivalgasten van Eallum nog lang zullen koesteren. Het toegewijde team van Womanhood zal er dit jaar wederom voor zorgen dat ze een show neerzetten die het publiek betovert en vermaakt.

Mis deze kans niet om de magie van Womanhood te ervaren tijdens Eallum. Kom langs en laat je meevoeren naar een wereld vol betovering en spektakel!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.