Nieuws en Updates

Sunfire band groepsfoto

Waag je in het wilde westen met Sunfire!

22-03-2024

Trek je cowboy laarzen maar uit de kast en laat je opzwepen in de energie van de muziek, want op zondag zal de sensationele band Sunfire het podium betreden! Deze Haagse formatie brengt een unieke mix van folk, americana, country, bluegrass, roots & rock, waarmee ze letterlijk en figuurlijk stof doen opwaaien.

Voor velen is de band Sunfire misschien wel het best bewaarde muzikale geheim in Nederland tot nu toe. Maar zelfs buiten de grenzen van Nederland staan ze bekend om hun eigen en innovatieve Western Folk stijl. De nummers zijn voornamelijk uptempo en worden afgewisseld met meeslepende verhalen.

Sunfire staat bekend om hun energieke en rauwe optredens, waarbij ze het dak eraf blazen met hun meeslepende muziek uit het Oude Westen. Gehuld in de laatste mode van de late 19e eeuw en gewapend met muzikaal vakmanschap, brengt Sunfire verhalen vol drama, spanning en een vleugje humor. Met Satria Karsono, Sophie Zaaijer, Berend de Vries, Jeroen van Leeuwen en Michel Beeckman op het podium, belooft Sunfire niet alleen een onvergetelijke muzikale ervaring, maar ook een visueel spektakel te worden.

Winnaar van de CeltCast Award

De band heeft niet alleen de harten van hun fans veroverd, maar heeft ook erkenning gekregen van de Celtcast Awards. Met hun album The Devil’s Drink, uitgebracht in 2023, hebben ze de prijs gewonnen voor Best Cover Art. Niemand minder dan de leadzanger Satria Karsono heeft deze ontworpen.

Dus hou je hoed stevig vast en laat je meevoeren door de ontembare energie van Sunfire op Eallum 2024. Zorg ervoor dat je erbij bent op zondag 19 mei 2024 en beleef een optreden vol energie die je niet snel zal vergeten! Heb jij je ticket al?

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.