Nieuws en Updates

We-event, voor wie liever niet alleen gaat

We-Event; voor als je liever niet alleen gaat

09-04-2024

Wil je heel graag naar Eallum, maar durf, kan of wil je niet alleen? Dan biedt We-Event de uitkomst! Deze nieuwe organisatie brengt namelijk bezoekers die liever niet alleen gaan samen. Dit doen ze door middel van een levendige community. Hier kunnen gelijkgestemden afspreken, hun interesses delen en voorkeuren uitspreken, om zo de perfecte groepjes te vormen voor een onvergetelijk festivalavontuur.

Eallum is al een evenement dat zich kenmerkt door zijn toegankelijkheid en diversiteit aan bezoekers. Met de toevoeging van de We-event community wordt het nog gemakkelijker om nieuwe sociale connecties te maken en samen te genieten van gedeelde interesses.

Aanmeldprocedure We-Event

Wil je deel uitmaken van deze levendige gemeenschap en je Eallum-ervaring naar een hoger niveau tillen? Bezoek dan nu de website van We-Event voor meer informatie. Hier kun je je vervolgens aanmelden via een inschrijfformulier. Nadat je enkele vragen hebt beantwoord wordt je vervolgens toegevoegd aan de community, welke via Discord contact met elkaar heeft. Voor wie het principe van Discord niet kent; via Discord (een online app) kun je met vrienden en gelijkgestemden direct communiceren via spraak, video of tekst. Nadat je toegevoegd bent op dit platform is het daarna mogelijk om contact met elkaar te leggen en af te spreken.

Mocht je hier nou een leuke match aan overhouden, vergeet dan niet jullie tickets voor Eallum 2024 te kopen!

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.