Nieuws en Updates

Yes! Het programma is bekend

19-05-2023

Nog ongeveer een week te gaan en dan mogen wij jullie verwelkomen op de eerste editie van Eallum! Nu het zo dichtbij is presenteren wij jullie dan ook graag ons programma zodat je precies weet op welk moment jij jouw favoriete band kan bekijken.

Zaterdag 27 mei

Zaterdag 27 mei zullen de deuren van Eallum open zijn tot 23 uur en heb je de kans om, over de dag verspreid, zes verschillende acts te bekijken. Het festival zal geopend worden door Cecilia. Dans bijvoorbeeld mee op hun traditionele folkmuziek. Een andere optie is om je te laten meeslepen op de Portugese klanken van Falcata de Fogo. Meer zin in iets krachtigers? Leef je uit op shanty folkrock, gypsy ska/punk of Keltische rock met bijvoorbeeld Pyrates, L.Q.R. of de Celtic Giants. Als je dan nog energie over hebt kun je losgaan op Scrum! Vervolgens zal de avond worden afgesloten met een mystery act. Al met al is er op zaterdag genoeg te beleven.

Zondag 28 mei

Mocht je nou op zaterdag niet kunnen, niet getreurd! Want het programma op zondag 28 mei biedt genoeg opties. We trappen de dag echter af met balfolk van Keltzen Zonder Grenzen, zodat de passepartout-houders hun dag rustig kunnen opstarten na al het gefeest van de avond ervoor. Om het tempo daarna wat meer omhoog te krikken is er bijvoorbeeld Spaanse pagan folk van Cuélebre en pirate partyfolk van Plunder. Heb je meer zin in wat ruigers? The Royal Spuds bieden hier uitkomst voor met hun combinatie van punk, rock, een beetje metal en heel veel folk deuntjes. Helaas komt aan al het moois een einde en zal het festival weekend afgesloten moeten worden. Niemand minder dan The Dolmen zal het festivalterrein in de Biesbosch nog één keer op zijn grondvesten laten schudden met hun Keltische rockmuziek.

Wat je muzieksmaak ook is, wij kijken er in ieder geval naar uit om jullie prachtige kostuums te zien en je, volgend weekend, op ons festival te verwelkomen! Bekijk hieronder het programma in een handig overzicht.

programma Eallum

Heb je liever een programma (in hoge resolutie) op je telefoon beschikbaar? Download deze in PDF-vorm hier.

Nog tickets nodig? Deze zijn nog te koop. Je vind ze op Eventix.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.