Nieuws en Updates

Zaterdagavond Vroegtijdig Beëindigd: Veiligheid Bezoekers Voorop

19-05-2024

Beste Eallum liefhebbers,

Met pijn in het hart waren wij vanavond genoodzaakt om de zaterdagavond van Eallum 2024 vroegtijdig te beëindigen. De veiligheid van onze bezoekers staat altijd voorop, en door de verslechterende weersomstandigheden met hevige regen en koude temperaturen, was het onverantwoord om het programma te laten doorgaan.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is, en dat jullie net zo hard naar deze avond hebben uitgekeken als wij. De beslissing om te stoppen is niet lichtvaardig genomen. We hebben tot het laatste moment geprobeerd om het programma door te laten gaan, maar de veiligheid van jullie, onze artiesten en crew, kon simpelweg niet worden gegarandeerd.

De regen van de afgelopen uren heeft het festivalterrein onbegaanbaar gemaakt. Plassen en modder maken het risico op uitglijden en vallen te groot. Daarnaast is de temperatuur flink gedaald, wat in combinatie met de natte omstandigheden kan leiden tot onderkoeling. We willen dit risico absoluut niet nemen.

We zijn enorm dankbaar voor jullie begrip en flexibiliteit in deze onverwachte situatie. Jullie veiligheid staat altijd voorop, en dat zullen we altijd onze topprioriteit maken.

Op dit moment gaan wij ervan uit dat de tweede festival dag gewoon door kan gaan. We monitoren de weersomstandigheden nauwkeurig en zullen zondagochtend een definitieve beslissing nemen in overleg met de veiligheidsdiensten. We adviseren jullie om de website van Eallum en onze social media kanalen in de gaten te houden voor de laatste updates.

Recent nieuws

Kom ook naar Eallum!

Wil jij ook Eallum bezoeken op 18 en/of 19 mei 2024?
Koop dan nu je kaartjes voor dit nieuwe fantasy evenement in de Biesbosch, Dordrecht! Eallum biedt verschillende soorten tickets aan, zoals dagkaarten, passe-partouts of kindertickets.